IBF Älvstranden P10

Referat

Referat: FBC Lerum Utveckling P10 Röd - IBF Älvstranden P10

Årets första seriematch mot Lerum blev en jämn och svängig historia!
Vi inleder bra med dina löpningar och gör snabbt 2 mål. Efter att ha tagit ledningen blir det lite stirrig och Lerum går ikapp till 2-2. Vi kommer igen början på andra perioden med 2 snabba mål under första minuten och ökar sedan på till 5-2. Efter detta kommer det inte lite nervositet när Lerum reducerar och även kvitterar. Lerum tsr även ledningen med 6-5 och vi plockar målvakten med ca 2 minuter kvar. Killarna är kyliga på plan och vi drar dit kvitteringen med ca 30 sekunder kvar av matchen!

Kort sagt en jämn och bra match av alla på plan. Liten extra eloge till Hugo MJ i måler som gjorde sin andra "riktiga" match i målet. Några riktigt svettiga räddningar av MJ!
Stort tack också till publiken som dominerade läktaren i Lerum!

Nästa söndag är det hemmamatch - då tar vi ledningen och håller den!